Van Onschatbare Waarde

Staat er in uw servieskast een set zeventiende-eeuws zilverwaar? Of bent u in het bezit van een zeer zeldzame LP van Golden Earring en wilt u die verkopen? Denkt u dat er toch echt een nog onbekende Appel bij u aan de muur hangt? Of kunt u aantonen dat uw tafelzilver is vastgehouden door handen van het koningshuis?

Kortom, heeft u een uniek en bijzonder object dat waardevol zou kunnen zijn én u wilt dit ook verkopen? Meld u dan nu voor een eventueel volgend seizoen van: Van onschatbare waarde! In het tv-programma buigen 4 gerenommeerde experts zich over uw object om vervolgens met een goed bod komen. Het is uiteindelijk aan u of u het bod accepteert.

Wilt u met uw object meedoen aan het programma of meer informatie, vul dan het online-formulier in door op onderstaande knop 'meld je aan' te klikken. U kunt ook het aanmeldformulier printen en met foto’s van uw object opsturen.

Inmiddels hebben de opnames voor het nieuwe seizoen plaatsgevonden, wij ontvangen graag uw aanmelding voor een mogelijk nieuw seizoen (31-03-2021).