Singles die een Bed and Breakfast runnen (RTL4 'B&B VOL LIEFDE')

DEELNEMERS GEZOCHT VOOR HET RTL4-PROGRAMMA: ‘B&B VOL LIEFDE’

 

Ben jij of ken jij iemand die recent of wellicht al lang geleden een groot avontuur is aangegaan in het buitenland? Iemand die een B&B, hotel, guesthouse, camping, agriturismo of bijvoorbeeld een chambre d’hotes runt? En waar zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en veel liever samen zou doen met een liefdespartner? Dan zijn wij op zoek naar hem of haar voor het nieuwe seizoen van: ‘B&B Vol Liefde’.


Voor het nieuwe seizoen onderzoeken wij ook de mogelijkheid voor single B&B-eigenaren buiten Europa.

Aanmelden voor het derde seizoen is niet meer mogelijk, maar wij ontvangen graag jouw aanmelding alvast voor een eventueel volgend seizoen.

Let op: het kan zijn dat onze website een evt. buitenlands telefoonnummer niet pakt. Vul dan het telefoonnummer: 06 123 123 11 in. En vul dan bij 'overige opmerkingen' het juiste telefoonnummer in. 

 

Ben jij single en wil je op één van de B&B-eigenaren reageren? Dan is dit niet het juiste formulier. Ga naar:
​​​​​​​https://www.bluecirclecasting.nl/programma/b-en-b-singles

Heb jij een tip van iemand die we zouden mogen benaderen? Of heb jij wellicht vragen die je eerst zou willen stellen voordat je je wil aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. Ons mailadres is: casting@bluecircle.nl