Zeeman Confronteert

In het RTL5-programma Zeeman Confronteert springt Thijs Zeeman en zijn team in de bres voor Nederlanders die een ernstig probleem hebben met een oplichter, stalker, fraudeur of iemand anders die hen het leven zuur maakt. 

 

Misschien wordt u op dit moment wel stelselmatig lastiggevallen of belaagd? Naast deze online en fysieke stalkers kunnen ook malafide aannemers, helse buren en internettrollen het leven van mensen volledig verzieken; zeker als slachtoffers en gedupeerden niet of nauwelijks geholpen worden. De politie kan vaak weinig betekenen en juridische procedures hebben lang niet altijd zin. 

 

Thijs Zeeman wil mensen met dit soort problemen helpen, met als enige doel dat zij uiteindelijk hun leven weer terugkrijgen. In Zeeman Confronteert start hij, samen met privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries, een diepgravend onderzoek naar de veroorzaker van alle problemen. 

 

En als alle bewijzen in kaart zijn gebracht en er een duidelijke schuldige is aan te wijzen, is het tijd om de confrontatie aan te gaan. Het beoogd effect is bij de dader door te dringen; Weet hij/zij wel wat het effect is van zijn/haar handelen en wat het doet met het slachtoffer? Als Thijs weet door te dringen dan kan het gedrag van de dader worden gestopt, zodat dit soort praktijken in de toekomst worden voorkomen. 

 

Aanmelden

Heb jij dus een probleem waarbij je het gevoel hebt dat je er helemaal alleen voor staat? En wil je dat het stopt? Meld je dan nu aan via de onderstaande button. De redactie zal alle aanmeldingen zo snel mogelijk beoordelen en laten weten of Thijs Zeeman en zijn team iets voor je kunnen betekenen. 

NB. We kunnen geen zaken in behandeling nemen die draaien om minderjarige kinderen (kinderalimentatie/ conflicten met Jeugdzorg/ouderverstoting etc.)

 

Aanmelden kan alleen via de button “aanmelden” (zie onderstaand).


Let op, de redactie van Zeeman Confronteert is niet telefonisch te bereiken, ook niet via Blue Circle Casting. Aanmelden is enkel mogelijk via het online formulier. Heb je specifieke vragen? Mail dan naar: redactie@zeemanconfronteert.nl.