Van Onschatbare Waarde

Staat er in uw servieskast een set zeventiende-eeuws zilverwaar? Of bent u in het bezit van een zeer zeldzame LP van Golden Earring en wilt u die verkopen? Denkt u dat er toch echt een nog onbekende Appel bij u aan de muur hangt? Of kunt u aantonen dat uw tafelzilver is vastgehouden door handen van het koningshuis?


Kortom, heeft u een uniek en bijzonder object dat waardevol zou kunnen zijn én u wilt dit ook verkopen? Meld u dan nu aan voor een eventueel nieuw seizoen van: Van onschatbare waarde! In het tv-programma buigen 4 gerenommeerde experts zich over uw object om vervolgens met een goed bod komen. Het is uiteindelijk aan u of u het bod accepteert.


Wilt u met uw object meedoen aan het eventuele nieuwe seizoen of meer informatie, vul dan het online-formulier in door op onderstaande knop 'meld je aan' te klikken. U kunt ook het aanmeldformulier printen en met foto’s van uw object opsturen.

Wil je je liever aanmelden per post? Klik dan hier voor het PDF-document welke je mag uitprinten en opsturen. De instructies staan op dit document.