Ex on the Beach: Double Dutch

Durf jij (m/v/x) de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een eventueel nieuw seizoen van: MTV’s: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next!


Wij zoeken zowel singles uit Nederland en België.

 

Let op, het is belangrijk dat niemand op de hoogte is van jouw aanmelding!!*WAARSCHUWING*

Let op: er zijn nep e-mails in omloop die afkomstig lijken te zijn van Blue Circle Casting, maar dat niet zijn. Deze e-mails gaan o.a. over mogelijke deelname tot het programma: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Wij mailen altijd vanaf een bluecircle.nl mailadres of nemen contact met jou op via een geregistreerd WhatsApp Business account of via ons eigen Instagram. Mocht je twijfelen over de echtheid van een bericht met betrekking tot onze oproepen/programma’s? Neem dan contact met ons op via: casting@bluecircle.nl.


Voor het programma 'Ex on the Beach: Double Dutch' maken wij gebruik van: casting@bluecircle.nl, eotb@bluecircle.nl of eotb@fremantle.com. Heb je een mail van één van deze adressen ontvangen, dan zijn deze afkomstig van ons. Bij twijfel neem altijd contact met ons op.