Zomer Met Art

Zin in een leuk en gratis uitje met jouw vrienden of familieleden? Kom dan naar de opnames van het nieuwe programma: Zomer Met Art. 

Wees welkom bij Zomer Met Art, een dagelijks zomeravondprogramma met Art Rooijakkers vol muziek, zonnige rubrieken en goede gesprekken over de actualiteit van de dag. De kijker wordt elke avond meegenomen naar Artis in Amsterdam, waar Art zijn programma presenteert met een wekelijks wisselende zomerdate. Dat zijn onder anderen Gert Verhulst, Ellie Lust en Merel Westrik. Muziek speelt een belangrijke rol in deze zomeravondshow en wekelijks staat andere artiest centraal die zijn of haar eigen interpretatie geeft van verschillende bekende zomerhits. Verder laten onze vaste verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten zien hoe de zomer wordt beleefd in binnen en buitenland.

Zomer Met Art, iedere werkdag 22.30 uur, RTL 4

Praktische informatie:

  • Met regelmaat maken wij meerdere opnames beschikbaar in het aanmeldformulier. 
  • Maximaal 8 kaarten per aanvraag.
  • Toegang vanaf 16 jaar oud. Personen van 16 en 17 jaar oud, dienen onder begeleiding te zijn van iemand van 18 jaar en ouder. 
  • Alle gasten moeten zich kunnen legitimeren.
  • De opnames vinden plaats in Studio Artis in Amsterdam. Het betreft betaald parkeren. 
  • Tassen en jassen zijn niet toegestaan in de studio, laat tassen zoveel mogelijk thuis. Er is een gaderobe (op eigen risico).
  • De studio is helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. 
  • De aanvraag komt rechtstreeks binnen bij de productie van 'Zomer Met Art'. Zij zullen de aanvraag behandelen, na goedkeuring ontvangt u een bevestiging (tevens toegangsbewijs) per mail. 

 

Maak je avond helemaal compleet met een diner bij Hotel Arena, na een volledig 3-gangenmenu loop je door naar de studio van Zomer Met Art waar je als VIP als eerst de studio in mag en de beste plekken hebt! Een 3-gangenmenu inclusief wijn, water en koffie/thee is al verkrijgbaar vanaf €42,- per persoon! Het reserveren kan via www.parkcafe-restaurant.nl vermeld bij de boeking ‘Zomer Met Art’. Hopelijk tot snel!