Wat Je Vindt Mag Je Houden

Zin in een leuke figuratieklus? Meld je dan aan voor 'Wat Je Vindt Mag je Houden'! In het formulier kan je de verschillende rollen vinden. 

Vergoeding:
45 euro

Meer informatie:
Frieda is een religieuze jonge vrouw die door toevallige omstandigheden haar pad kruist met Rafael, een travestiet. Hij redt haar van een aanranding in een steegje, waarna Frieda en Rafael een bijzondere nacht beleven. Zowel Frieda als Rafael hebben last van vooroordelen. Frieda komt uit een zwaar gereformeerd dorp. Voor haar is Rafael weliswaar een reddende engel, maar hij komt waarschijnlijk rechtstreeks uit de hel. En Rafael vindt Frieda een bekrompen vrouw met wereldvreemde ideeën. Maar ze vinden elkaar in die ene nacht. Hij vindt de weg naar haar ziel zonder de straffe Gods en zij vindt de weg naar zijn verdriet onder een glitterjurk en nepwimpers. 

Wat Je Vindt Mag Je Houden is een film die onderdeel is van het project Centraal 2019. Het station Rotterdam Centraal is de verbindende factor tussen de afleveringen en vormt de overkoepelende arena van de serie. De film zal worden uitgezonden in het najaar van 2019 op NPO 3, en in première gaan op het Nederlands Film Festival 2019. Meer informatie klik hier.