(Edel)figuranten gezocht nieuwe grote Videoland-serie

De opnames voor een gloednieuwe serie voor VIDEOLAND zijn gestart. Wij verzorgen de casting van figuranten, edelfiguranten en kleine rollen.

Wij mogen helaas nog niet zoveel verklappen over de serie, maar het is echt een waanzinnige leuke serie waarin grotendeels jongeren centraal staan. Hier wil je echt aan meegewerkt hebben!


In het aanmeldformulier (druk onderaan deze pagina op 'meld je aan') kan je de beschikbare edelfiguratie en figuratie-rollen vinden. Meld je gerust aan voor meerdere rollen. Let op, graag alleen aanmelden als je ook daadwerkelijk beschikbaar bent. 


UPDATE: Vanwege het grote aantal aanmeldingen zijn een aantal rollen inmiddels gesloten. Houdt onze kanalen in de gaten, want we voegen snel nieuwe rollen toe. Wij updaten het formulier met grote regelmaat met nieuwe rollen. De laatste update is van: 3 augustus 2020.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Vergoeding:
Voor het figureren krijg je een cash onkostenvergoeding van 40,- euro. Voor edelrollen en specials is er een andere vergoeding. Mocht deze vergoeding afwijken, dan kan je deze terugvinden in het aanmeldformulier. 

Locatie:
De meeste opnames vinden plaats in Oegstgeest (vlakbij Leiden).

NOTE: Indien jij (oud)leerling of (oud)medewerker van het Rijnlands Lyceum te Oegstgeest bent is aanmelden helaas niet mogelijk.

Wij doen ons best om iedereen z.s.m. van een reactie te voorzien. Wij communiceren ook veel via WhatsApp. Geef daarom ook altijd je mobiele telefoonnummer op.