Figuranten (ook kinderen) gezocht voor nieuwe film jaren '70

Voor een nieuwe bioscoopfilm wat zich volledig afspeelt in de jaren '70 zoeken wij verschillende volwassenen en kinderen die het leuk vinden om te figureren. 

Omdat het een periode film betreft is het belangrijk dat jouw kapsel of het kapsel van jouw kind, past in het tijdsbeeld van de jaren '70. Opgeschoren kapsels (aan bijv. de zijkant) en haar aan de bovenkant langer, is voor deze film (helaas) geen optie. Ook had men in deze tijd geen beugel.

Meer informatie film:
De film speelt zich af in 1974, de dag nadat Nederland verloren heeft van West-Duitsland op het WK. De nieuwbouwwijk waar Jonas woont is in rouw. Nederlandse vlaggen worden opgeruimd. De stad is leeg, alle vriendjes zijn met vakantie, en Jonas en zijn klasgenoot Daan moeten er samen vandaag het beste van zien te maken. Maar ondanks het kattenkwaad dat ze samen uithalen, de spelletjes die ze doen en de schat die ze samen opgraven, blijft hun hoofd vol van Catootje die weg is – en niet met vakantie.


Wanneer je op 'meld je aan' druk zie je een overzicht van de beschikbare rollen (dit wij op dit moment hebben gepubliceerd), inclusief dagen, locaties en onkostenvergoedingen.

 

Belangrijke informatie (graag goed doorlezen!):

  • De standaard (onkosten)vergoedingen kan je teruglezen in het aanmeldformulier, de vergoeding krijg je uiterlijk binnen 15 dagen na de draaidag overgemaakt. De vergoedingen zijn incl. reiskosten- en parkeervergoeding.
  • Geef je alleen op, als je ook de volledige genoemde dag of dagen beschikbaar bent. 
  • Ben je onder de 16 jaar oud? Overleg dan eerst met jouw ouder(s)/verzorger(s).
  • Met het insturen van de foto's is het belangrijk dat je zéér recente foto's instuurt!
  • Graag jouw mobiele telefoonnummer (app-nummer) opgeven, wij communiceren veel via WhatsApp. 
  • Het is enkel toegestaan om je aan te melden indien je geen strafblad hebt en/of indien er geen strafrechtelijke procedure tegen jou loopt/dreigt te lopen.
  • In het aanmeldformulier vragen wij naar jouw BSN en IBAN. Aan het einde van het kalenderjaar geven wij de uitbetalingen door aan de belastingdienst (uitbetaling aan derden), hiervoor is het BSN sinds 1 januari 2022 verplicht. Mocht je dit nog niet willen invullen en pas willen doorgeven aan ons zodra je def. bent uitgekozen? Noteer dan een '/'.
  • Bij deze productie/opnames worden uiteraard i.v.m. COVID-19 de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd. Op dit moment werkt de productie NIET met sneltesten op locatie. Mocht dit wijzigingen laten wij het uiteraard weten.
  • De productie is handen van: Family Affair Films.
  • Met regelmaat publiceren wij nieuwe rollen in het aanmeldformulier. Wanneer wij voldoende aanmeldingen voor een 'rol' hebben ontvangen, verwijderen wij deze uit het aanmeldformulier. Laatste update (nieuwe) rollen: 27 juni 2022.