(Edel)figuranten gezocht voor 'Onze Straat' (SON) NPO

Voor de NPO-SERIE 'SON' (ONZE STRAAT) zijn wij o.a. op zoek naar (edel)figuranten! 

 

Over de serie:
Zes sterke korte films over het leven van de bewoners van één en dezelfde straat. Hoe bijzonder is dat?! 

Weet jij wat er achter de deur schuilgaat van die ene chille buurjongen met die Franse bulldog? Of die chagrijnige buuf die altijd vloekend haar flessenvoorraad leegt in de glasbak? En hoe zit het precies met dat übergelukkige expat-stel van dat huis op de hoek? Eén straat, vele bewoners en vele verschillende levens en verhalen. Met dat idee gingen ook zes teams van veelbelovende jonge makers aan de slag voor een nieuwe dramaserie. Elke aflevering bestaat uit een op zichzelf staande korte film van 45 minuten, maar de verhalen zijn met elkaar verbonden via die ene straat waar ze zich afspelen.

 

Wij mogen de (edel)figuratie verzorgen voor het deel: SON.
Wanneer Lois en Jeremy, een jonge moeder, en haar uit huis geplaatste zoon, voor het eerst sinds een jaar weer een nacht samen mogen zijn, proberen ze elkaar opnieuw te vinden. Binnen de 48 uur komt hun stroeve zoektocht uit bij het feit dat hun liefde onvoorwaardelijk is, maar haalt de realiteit ze in. 

 


Regie/Scenario: Ashgan El-Hamus. Producent: Topkapi Films.

 

Belangrijke informatie over het figureren, lees deze a.u.b. goed door:

  • De opnames vinden op verschillende plekken in Nederland plaats, zoals: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Zaandam en Haarlem.
  • De standaard (onkosten)vergoedingen kan je teruglezen in het aanmeldformulier, de vergoeding krijg je op de dag zelf door het productie-team uitbetaald door middel van een betaalverzoek per telefoon (Tikkie).
  • Geef je alleen op, als je ook de volledige genoemde dag of dagen beschikbaar bent. 
  • Met het insturen van de foto's is het belangrijk dat je zéér recente foto's instuurt!
  • Graag jouw mobiele telefoonnummer opgeven, wij communiceren veel via WhatsApp. 
  • Mocht jij je al eerder voor deze serie hebben aangemeld en je opnieuw willen aanmelden voor een nieuwe rol die erbij is gekomen? Dan is het niet mogelijk om je via het formulier nogmaals aan te melden. In dat geval, mag je ons mailen, geef daarin duidelijk jouw naam door en de rol waar je voor in aanmerking wil komen, ons e-mailadres is: figurant@bluecircle.nl
  • Het is enkel toegestaan om je aan te melden indien je geen strafblad hebt en/of indien er geen strafrechtelijke procedure tegen jou loopt/dreigt te lopen.
  • Bij deze productie/opnames worden uiteraard i.v.m. COVID-19 de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd. 
  • Met regelmaat publiceren wij nieuwe rollen in het aanmeldformulier. Wanneer wij voldoende aanmeldingen voor een 'rol' hebben ontvangen, verwijderen wij deze uit het aanmeldformulier. Laatste update (nieuwe) rollen: 10 mei 2021.