(Edel)figuranten gezocht voor eerste Nederlandse NETFLIX original film

 

De opnames voor de eerste Nederlandse Netflix original film zijn gestart. Wij verzorgen de casting van figuranten, edelfiguranten en kleine rollen.


Netflix en dramaproducent Fiction Valley kondigen de eerste Nederlandse original film aan. De film wordt geschreven door Gouden Kalf winnaars Shady El-Hamus (​De Libi, Nachtschade)​ en Jeroen Scholten van Aschat (​De Libi, Fenix)​. De film wordt geregisseerd door Shady El-Hamus.

De film vertelt het verhaal van Richie Rich die op het punt staat de grootste hiphop artiest van Nederland te worden wanneer hij vlak voor een belangrijk optreden door een groep gewapende tieners wordt beroofd van zijn pronkjuweel: een peperduur horloge. Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen.


In het aanmeldformulier (druk onderaan deze pagina op 'meld je aan') kan je de beschikbare (edel)figuratie-rollen vinden. Meld je gerust aan voor meerdere rollen wanneer je past binnen het gevraagde profiel. Let op, graag alleen aanmelden als je ook daadwerkelijk beschikbaar bent. 


Wij updaten het formulier regelmatig met nieuwe (figuratie)rollen. De laatste update is van: 1 december 2020.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Vergoeding:
Voor het figureren krijg je een onkostenvergoeding van 40,- euro (ben je tot na 00:00 uur op de set, dan is de vergoeding 50,- euro). Voor edelrollen, specials zijn er andere vergoedingen. Mocht deze vergoeding afwijken, dan kan je deze terugvinden in het aanmeldformulier. De vergoeding zal na de draaidag uiterlijk binnen 10 werkdagen naar je worden overgemaakt. Een vergoeding is altijd incl. reis- en/of parkeerkosten.

Locatie:
De meeste opnames vinden plaats in de regio Amsterdam (Noord-Holland).


Wij doen ons best om iedereen z.s.m. van een reactie te voorzien. Wij communiceren ook veel via WhatsApp. Geef daarom ook altijd je mobiele telefoonnummer op. 


Je kan je maar één keer aanmelden. Mocht je op dit later moment nog een andere rol zien waar jij je voor wil aanmelden? Mail dan deze informatie naar: figurant1@bluecircle.nl. Let op, je kan alleen mailen als je je al een keer hebt aangemeld voor deze NETFLIX-productie.