Mocro Maffia

De opnames van het vierde seizoen van de Videoland-serie 'Mocro Maffia' zijn gestart. 

In het aanmeldformulier (druk onderaan deze pagina op 'meld je aan') kan je de beschikbare (figuratie)rollen vinden. Let op, graag alleen aanmelden als je ook daadwerkelijk beschikbaar bent én past in het omschreven profiel.
 

Belangrijke informatie (graag goed doorlezen!):

  • De opnames vinden op verschillende plekken in Nederland plaats, maar hoofdzakelijk in de provicie Noord-Holland.
  • De standaard (onkosten)vergoedingen kan je teruglezen in het aanmeldformulier, de vergoeding krijg je uiterlijk binnen 30 dagen na de draaidag overgemaakt. De vergoedingen zijn incl. reiskostenvergoeding.
  • Geef je alleen op, als je ook de volledige genoemde dag of dagen beschikbaar bent. 
  • Met het insturen van de foto's is het belangrijk dat je zéér recente foto's instuurt!
  • Graag jouw mobiele telefoonnummer (app-nummer) opgeven, wij communiceren veel via WhatsApp. 
  • Het is enkel toegestaan om je aan te melden indien je geen strafblad hebt en/of indien er geen strafrechtelijke procedure tegen jou loopt/dreigt te lopen.
  • Bij deze productie/opnames worden uiteraard i.v.m. COVID-19 de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd. Voor sommige figuratie-rollen kan het zijn dat je vooraf dient mee te werken aan een covid-19 sneltest. Wij zullen dit dan ook vermelden bij de 'rol' in het aanmeldformulier (of zullen dit later mededelen).
  • Het is niet mogelijk om je vaker aan te melden. Heb jij je al een keer aangemeld voor dit vierde seizoen? En zie je nu opnieuw een geschikte rol? Mail dan naar: figurant@bluecircle.nl. Let op, je kan alleen mailen wanneer je je voor dit vierde seizoen al eens hebt aangemeld! 
  • Met regelmaat publiceren wij nieuwe rollen in het aanmeldformulier. Wanneer wij voldoende aanmeldingen voor een 'rol' hebben ontvangen, verwijderen wij deze uit het aanmeldformulier. Laatste update (nieuwe) rollen: 25 augustus (12:00 uur).


Wij willen je vragen om alleen met ons contact op te nemen over 'Mocro Maffia' bij dringende vragen. Wij updaten met regelmaat de website met nieuwe rollen. Vanwege de grote belangstelling kunnen wij helaas niet iedereen blij maken, maar wij doen ons best om iedereen te voorzien van een reactie.