Mocro Maffia

De opnames van het derde seizoen van de Videoland-serie 'Mocro Maffia' zijn gestart. 

In het aanmeldformulier (druk onderaan deze pagina op 'meld je aan') kan je de beschikbare (figuratie)rollen vinden. Let op, graag alleen aanmelden als je ook daadwerkelijk beschikbaar bent. 


Wij updaten het formulier met grote regelmaat met nieuwe rollen. De laatste update is van: 21-09-2020. (Verwachten half/eind september weer nieuwe rollen!).

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Vergoeding:
Voor het figureren in Mocro Maffia krijg je een cash onkostenvergoeding van 35,- euro.
Indien de opnames eindigen na 00:00 uur krijg je een toelage van 5,- euro, totaal 40,- euro.

Voor edelrollen en specials is er een andere vergoeding. Mocht deze vergoeding afwijken, dan kan je deze terugvinden in het aanmeldformulier. 

Locatie:
De meeste opnames vinden plaats in de regio Noord Holland (denk aan: Amsterdam, Zaandan, Diemen etc.).


Wij willen je vragen om alleen met ons contact op te nemen over 'Mocro Maffia' bij dringende vragen. Wij updaten met regelmaat de website met nieuwe rollen. Wij doen ons best om iedereen van een reactie te voorzien. Wij communiceren ook veel via WhatsApp. Geef daarom ook altijd je mobiele telefoonnummer op. 

Het is niet mogelijk om je vaker aan te melden. Heb jij je al een keer aangemeld voor dit seizoen? En zie je nu een geschikte rol? Mail dan naar: figurant@bluecircle.nl. Let op, je kan alleen mailen wanneer je je voor dit derde seizoen al eens hebt aangemeld!