Misdaadcollege – Publiek

Waarom duurde het ruim 20 jaar voor de beruchte Utrechtse serieverkrachter gepakt werd? En hoe zorgde een simpele kookwekker er mede voor dat de Jumbo afperser in Groningen tegen de lamp liep?

In het nieuwe programma ‘Misdaadcollege’ van Omroep WNL vertellen politie en justitie voor één keer hoe ze vier geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Door intensief speurwerk en soms door ogenschijnlijk stom toeval werden de daders in de kraag gevat.

Onder leiding van Rick Nieman geven de onderzoeksleiders van de politie, de Officier(en) van Justitie en andere direct betrokkenen volledige openheid van zaken. Het publiek in de zaal heeft daarbij de mogelijkheid om vragen stellen over het verloop van het onderzoek.

De zaken die behandeld worden in ‘Misdaadcollege’ zijn: de Utrechtse serieverkrachter die de provincie bijna 20 jaar lang in zijn greep hield, de Jumbo afperser die in Groningen bommen legde bij de supermarktketen en de Quote 500 Bende uit Den Haag die inbrak in kapitale villa’s.

Heeft u een van deze zaken met speciale aandacht gevolgd? Wilt u graag een vraag stellen aan een van de direct betrokkenen of heeft u simpelweg een grote interesse in misdaadzaken? Meld u dan snel aan om aanwezig te zijn bij de opnames van ‘Misdaadcollege’ in de voormalige Koepelgevangenis in Arnhem op 4, 5 of 6 februari.

Na uw aanmelding krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie.
NB: uw aanmelding is nog géén garantie op kaarten voor de opnames.  

Handig om te weten:

  • De opnames zijn ‘s avonds in Arnhem, u moet uiterlijk 19.00 uur aanwezig zijn. Houd u rekening met de reistijd!
  • Per avond wordt één specifieke zaak behandeld. Let bij uw aanmelding goed op dat u zich voor de juiste zaak aanmeldt.
  • Minimum leeftijd is 18 jaar oud.
  • U kunt maximaal 4 kaarten per persoon bestellen.
  • Jassen en grote tassen zijn niet toegestaan in de studio. Er is een garderobe.
  • Het is niet toegestaan om foto’s en/of video’s te maken tijdens de opnames.
  • Bij de locatie is gratis parkeergelegenheid.
  • De studio bevat zitplaatsen.
Overzicht opnames Beschikbare plaatsen Kies een locatie