Misdaadcollege - virtueel publiek

Publiek gezocht voor televisieprogramma ‘Misdaadcollege’ waarin 4 geruchtmakende misdaadzaken centraal staan

UPDATE 12-05-2020: aanmelden als publiek is niet meer mogelijk. 

Hoe liepen de Nederlandse ‘Bonnie en Clyde’ tegen de lamp?  Welke technische middelen waren nodig om de beruchte ‘Seriesteker’ op te pakken? En door welke doorbraak kon de moordenaar van Krantenbezorgster Anita van Dijk worden opgepakt? 

In het televisieprogramma ‘Misdaadcollege’ van Omroep WNL vertellen politie en justitie voor één keer hoe ze vier geruchtmakende misdaadzaken wisten op te lossen. Door intensief speurwerk en soms door ogenschijnlijk stom toeval werden de daders in de kraag gevat. Onder leiding van Rick Nieman geven de onderzoeksleiders van de politie, de Officier(en) van Justitie en andere directbetrokkenen volledige openheid van zaken. 

 

ZOOM
Wilt u live meekijken tijdens één van deze opnames? Dat kan! Door u aan te melden voor één van de opnames, krijgt u toegang tot onze ZOOM-verbinding en kunt u vanuit uw eigen huis zien wat er in de studio gebeurt. 

 

De zaken die behandeld worden in ‘Misdaadcollege’ zijn: de ‘Nederlandse Bonnie en Clyde’, die in 2014 een spoor van geweld trokken door het hele land; Kinderuitbuiting in Amsterdam, waarbij Oost-Europese-kinderen gedwongen werden om te zakkenrollen; de Seriesteker die Egmond en omstreken maanden in zijn greep hield; en de moord op krantenbezorgster Anita van Dijk in Rotterdam. 

 

Heeft u een van deze zaken met speciale aandacht gevolgd? Wilt u graag een vraag stellen aan een van de directbetrokkenen of heeft u simpelweg een grote interesse in misdaadzaken? Meld u dan snel aan om virtueel aanwezig te zijn bij de opnames van ‘Misdaadcollege’ op 8, 9, 10 en 11 mei tussen 21:00 en 22:00.

UPDATE 12-05-2020: aanmelden als publiek is niet meer mogelijk.