Lieve Mama

Lieve Mama wordt een Videoland-serie!

 

Het boek Lieve mama van Esther Verhoef wordt verfilmd voor een serie. Sinds de verschijning bij Uitgeverij Prometheus in 2015 kon de bestseller op veel waardering van lezers rekenen. Zo won het boek de Gouden Strop 2016, werd het genomineerd voor de NS Publieksprijs 2015 en de Hebban Crimezone Award 2015 en stond het op de longlist van De Diamanten Kogel 2016. En nu dan de stap naar het scherm. Filmproducent Fiction Valley kocht de filmrechten. De serie zal in 2020 bij Videoland te zien zijn.

Over Lieve mama:
Je denkt dat je je grenzen kent, maar als je gezin in gevaar is, hoe ver ga je dan?
Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar al snel blijkt dat de nachtmerrie voor Helen nog maar pas is begonnen…

Figuratie-vergoeding:
De onkostenvergoeding is 40,- euro per draaidag (cash). Indien een bedrag afwijkt, zie je dit terug bij het overzicht van de beschikbare rollen in het vragenformulier. 

Wij updaten met regelmaat nieuwe figuratierollen aan het aanmeldformulier. Laatste update: 15-11-2019. 

Alle opnames vinden plaats in/of de regio van Amsterdam en Utrecht. 

 

Ga naar het formulier en bekijk de rollen. Wij zien je graag terug op de set!