Kwestie van Geduld

Voor de productie van een Nederlandse bioscoopfilm zoeken wij figuranten! In de comedy genaamd ‘Kwestie van Geduld’ schittert Barbara Sloesen in de hoofdrol. Over de andere namen kunnen wij nu nog niet veel verklappen maar het belooft een superleuke feel-good film te worden met bekende namen.

 

Over de film:
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

KWESTIE VAN GEDULD wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures. De film wordt geregisseerd door Ruud Schuurman (o.a. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn) en het script is van Edward Stelder (o.a. Soof de serie, Zwarte Tulp). Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie. KWESTIE VAN GEDULD zal naar verwachting begin 2022 in de bioscopen te zien zijn.

 

Figureren:
De opnames vinden plaats in Zuid-Limburg. Het heeft dan ook de voorkeur dat je uit de regio komt. Reageer je vanuit een andere regio dan gaan wij er wel vanuit dat je beschikbaar bent op de genoemde dag en tijden. Vanuit bijvoorbeeld Utrecht is het ruim 2 uur rijden naar de locatie in Zuid-Limburg.

Vergoeding voor het figureren is 40,- euro, voor een edel-rol ontvang je 75 euro. De vergoedingen zijn terug te vinden in het aanmeldformulier. De vergoeding ontvang je gestort op jouw bankrekening.

Bij deze productie/opnames worden uiteraard i.v.m. COVID-19 de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd.

Laatste update van de rollen in het formulier: Let op, vanwege de grote belangstelling zijn er geen figuratierollen meer beschikbaar. Je mag wel het formulier invullen, mocht er iemand afvallen, zullen wij contact met je opnemen (5 april 2021 20:00 uur).