Mensen met keuzestress

GEZOCHT: Mensen met keuzestress!

 

Worstel jij met een groots dilemma? Loop jij al veel te lang tegen die ene belangrijke beslissing aan te hikken? En kan je wel wat hulp gebruiken om de welbekende knoop door te hakken? Dan zoeken wij jou! 

 

In een nieuw studioprogramma helpt hetl publiek jou om je dilemma te beantwoorden. Het antwoord van het publiek is hierbij bindend. Naderhand ben je een dilemma armer, maar een nieuwe fase in je leven verder!

 

Ga ik verbouwen of verhuizen? Neem ik die haartransplantatie, of accepteer ik mijn kale hoofd? Vertel ik m’n collega dat ik al maanden een oogje op ‘m heb? Verkoop ik mijn Bitcoins nu, of wacht ik nog even? Ga ik onder het mes voor m’n overgewicht, of probeer ik nog één keer een dieet?  Zeg ik mijn vaste baan en huur op en jaag ik mijn droom na een B&B in Zweden te beginnen, of blijf ik in Nederland omdat mijn inmiddels bejaarde ouders me zullen missen? 

 

Iedereen staat in z’n leven wel eens op een tweesprong: wat moet ik doen?! Kom jij er niet uit, heb je alle voors- en tegens al ontelbaar keer doorgelopen en durf jij het aan de beslissing volledig in handen te leggen van een zaal vol onbekenden? Deel je dilemma met ons en geef je op.