Het A-woord

Wil jij figureren in een prachtige serie die wordt geproduceerd door Fiction Valley in opdracht van de EO en zal worden uitgezonden op NPO 1? Vul dan het aanmeldformulier in en kies jouw figuratierol. 

Omschrijving serie:
Het A-woord is een dramaserie in ontwikkeling over een rommelige familie met in het middelpunt de hartveroverende Sam (6) met de diagnose ‘autisme’. Sams autisme legt de pijnpunten bloot die al zo lang sluimerden in deze familie die nooit geleerd heeft te communiceren over wezenlijke dingen. Zijn ze niet allemaal net zo autistisch als Sam? Het A-woord is een feelgoodserie over de veerkracht van een gemeenschap, een familie, een mens…

Vergoeding:
Naast de leuke ervaring en een kijkje op een waanzinnige set krijg je een vergoeding van 25,- euro. Mits anders aangegeven in het aanmeldformulier.

Kinderen:
Voor deze serie zoeken wij ook met regelmaat kinderen. De ouder of ouders dienen op de hoogte te zijn van de aanmelding. Indien je voor jouw kind de aanmelding invult, graag ook de gegevens van het kind invullen aub. Er verschijnt automatisch na het invullen van de geboortedatum een pop-up voor het invullen van de gegevens van de ouder. 

Updaten van nieuwe figuratie-rollen:
Wij updaten met grote regelmaat het aanmeldformulier met nieuwe rollen. Je mag je dan ook gerust meerdere keren aanmelden. Wij zullen hier vermelden wanneer wij de site hebben geupdate. Update 19 juli 2019