(Edel)figuranten gezocht voor 'Dirty Lines' (NETFLIX)

Voor de NETFLIX-serie 'Dirty Lines' zijn wij o.a. op zoek naar (edel)figuranten! 

 

Over de serie:
Netflix kondigt in samenwerking met Fiction Valley een nieuwe Nederlandse Original serie aan: Dirty Lines. De serie is geïnspireerd op het boek 06-Cowboys van Fred Saueressig en gaat over de opkomst van de telefoonsekslijnen eind jaren tachtig. 

 

De serie vertelt het verhaal van de jonge zakenman Frank Stigter. Na een aantal mislukte pogingen om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie. De serie speelt zich af aan het einde van de Koude Oorlog en inspireert een jonge generatie om het doemdenken van de jaren tachtig van zich af te schudden en het leven te vieren. Amsterdam wordt het epicentrum van een culturele revolutie met een radicale nieuwe muziekvorm (house) en een nieuwe lovedrug (XTC). De sekslijnen bieden de mogelijkheid om op een nieuwe manier anoniem seks te ervaren en dwingen de makers om hun eigen verborgen verlangens te onderzoeken.

 

Belangrijke informatie over het figureren, lees deze a.u.b. goed door:

 • Zeer belangrijk! De serie speelt zich af in de jaren '80. In die tijd hadden de dames geen 'nep' nagels, weaves, zichtbare extensions, wimpers en bijv. getatoeëerde wenkbrauwen. Ook waren de kapsels van de heren vaak lang en niet strak opgeschoren aan de zijkant (zoals we vandaag de dag veel zien), ook hadden de heren geen lange/hippe baarden (wel hadden de heren soms een snor!). Men had ook geen beugel, tunnels in de oren en botox (opvallende cosmetische ingrepen). Opvallende tattoos en piercings waren in die tijd niet duidelijk zichtbaar (in bijvoorbeeld het gezicht/hals/armen/benen). In het aanmeldformulier vragen wij ook o.a. naar jouw eventuele zichtbare tattoos, piercings en andere uiterlijke bijzonderheden.
 • De opnames vinden op verschillende plekken in Nederland plaats.
 • De standaard (onkosten)vergoedingen kan je teruglezen in het aanmeldformulier, de vergoeding krijg je uiterlijk binnen 30 dagen na de draaidag overgemaakt. De vergoedingen zijn incl. reiskostenvergoeding.
 • Geef je alleen op, als je ook de volledige genoemde dag of dagen beschikbaar bent. 
 • Met het insturen van de foto's is het belangrijk dat je zéér recente foto's instuurt!
 • Vul a.u.b. al jouw maten goed in. In deze serie krijg je kleding die je mag dragen tijdens de opnames. Dat maakt dat wij soms ook specifiek zullen oproepen voor personen met bepaalde specifieke maten. Het kan wel zijn dat wij aan jou vragen om eigen schoenen en onderkleding mee te brengen, maar die informatie volgt t.z.t. wanneer je bent geselecteerd.
 • Graag jouw mobiele telefoonnummer opgeven, wij communiceren veel via WhatsApp. 
 • Mocht jij je al eerder voor deze serie hebben aangemeld en je opnieuw willen aanmelden voor een nieuwe rol die erbij is gekomen? Dan is het niet mogelijk om je via het formulier nogmaals aan te melden. In dat geval, mag je ons mailen, geef daarin duidelijk jouw naam door en de rol waar je voor in aanmerking wil komen, ons e-mailadres is: figurant1@bluecircle.nl
 • Het is enkel toegestaan om je aan te melden indien je geen strafblad hebt en/of indien er geen strafrechtelijke procedure tegen jou loopt/dreigt te lopen.
 • Bij deze productie/opnames worden uiteraard i.v.m. COVID-19 de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd. 
 • Met regelmaat publiceren wij nieuwe rollen in het aanmeldformulier. Wanneer wij voldoende aanmeldingen voor een 'rol' hebben ontvangen, verwijderen wij deze uit het aanmeldformulier. Laatste update (nieuwe) rollen: 15 mei 2021 (18:15 uur).