De Enige Echte

Graag nodigen wij je uit om de opnames bij te wonen van het tv-programma: ”De Enige Echte”. Dé nieuwe raad-sensatie, eind dit jaar te zien op RTL4.

In 'De Enige Echte', een nieuwe spectaculaire entertainmentshow (van de makers van ‘The Masked Singer’) draait het allemaal om de vraag: wie van de vijf klonen, binnen een professioneel ensemble, is dé verborgen bekende Nederlander? Alle leden in het ensemble zien er exact hetzelfde uit: zelfde kleding, zelfde postuur én hetzelfde gezicht! Een unieke, uiteenlopende avond vol sensationele acts. Jij wordt uitgedaagd om samen met het panel er achter te komen wie 'De Enige Echte' is! 

Lukt het Jamai Loman, Edson da Graça en Caroline Tensen om de BN’ers te ontmaskeren? Of lukt het de BN’ers, die keihard getraind hebben, niet op te vallen tussen de professionals?

Verwacht zinderende dans-acts, muzikaal & magisch spektakel dat in Las Vegas niet zal misstaan!

Niemand minder dan Nikkie de Jager zal deze heerlijke avond in goede banen leiden. Zorg dat je dit niet mist!

De opnames vinden plaats op maandag 6 december in theater De Spiegel in Zwolle.

Deuren open: 12:45/13:00 uur
Verwachtte eindtijd: 16:30 uur

Lees onderstaande goed door VOORDAT je je aanmeldt:

CORONA

 • Wij werken volgens de laatste richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 protocol voor de audiovisuele sector, zowel tijdens de publieksopvang als tijdens de opnames.
 • Enkel is toegang toegestaan voor 3 personen of meer die woonachtig zijn op hetzelfde adres (huishouden).
 • De personen woonachtig op één adres zitten op 1,5m afstand van andere huishoudens.
 • Mochten de richtlijnen gedurende de opnameperiode aangescherpt worden dan kan de producent beslissen om de toegangskaarten in te trekken.
 • Mocht je last hebben van neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts, kom dan niet naar de studio. Ook wanneer één van jouw gezinsleden of huisgenoten klachten heeft.
 • Wij doen er alles om aan om je in een veilige omgeving te ontvangen. We verwachten echter ook van ons publiek een correcte houding tegenover onze crew en de geldende regels. Anders mogen we je vragen de studio/het theater te verlaten. 


CORONATOEGANGSBEWIJS

Voor alle bezoekers is toegang alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs. Voor bezoekers moet het coronatoegangsbewijs (in combinatie met een identiteitsbewijs) worden gecontroleerd. Als coronatoegangsbewijs kan een negatieve testuitslag met een maximale geldigheidsduur van 24 uur worden gebruikt, evenals een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-app. Bij binnenkomst en het placeren is het verplicht om een mondkapje te dragen. Meer informatie hierover vind je t.z.t. in de bevestigingsmail.

ALGEMENE REGELS

 • De minimale leeftijd voor het bijwonen van een opname is 14 jaar oud. Personen tussen de 14 en 18 jaar oud dienen onder begeleiding te zijn van iemand van 18 jaar of ouder.
 • Bijwonen van de opnames is gratis.
 • Pas na ontvangst van de bevestiging ben je zeker van jouw plaatsen. De aanmelding alleen geeft geen recht op toegang tot de opnames. 
 • De opnames vinden plaats in theater De Spiegel in Zwolle. Het theater bevat zitplaatsen. Het adres is: Spinhuisplein 14 8011 ZZ Zwolle.
 • Parkeren kan tegen betaling in parkeergarage Diezerpoort Zwolle of parkeergarage Noordereiland.
 • Jassen en tassen zijn niet toegestaan in de studio. Er is een bewaakte garderobe aanwezig (op eigen risico).
 • Vooraf aan de opnames kan je tegen betaling een drankje en iets te snacken halen (LET OP: je kunt enkel met pin betalen). 
 • Het is ten strengste verboden om foto's en video's te maken tijdens de opnames.
 • Heb je vragen? Mail naar: publiek@bluecircle.nl.

Let op, aanmelden is alleen mogelijk vanaf 3 personen of meer, woonachtig op één adres.