OVER ONS

Blue Circle Casting is het castinglabel van Fremantle Netherlands, één van de grootste mediaproducenten van Nederland.

Wij verzorgen voor vele producties de gehele casting en selectie van kandidaten. Maar ook regelen wij het publiek voor grote populaire studioprogramma's, het juiste gezicht voor diverse (online) campagnes en ben je bij ons aan het goede adres voor de leukste figuratieklussen. Tevens hebben wij de expertise op het gebied van 'real people' casting.

Ons team is zeer gedreven, enthousiast en staat altijd voor het talent en de opdrachtgever klaar!

Blue Circle Casting richt zich niet alleen op haar eigen producties. Ook weten andere partijen de expertise te waarderen en doen zij met regelmaat beroep op ons. Wij helpen graag in de zoektocht naar het passende gezicht/talent. Benieuwd geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Blue Circle Casting is het castinglabel van FremantleMedia Netherlands, één van de grootste mediaproducenten van Nederland. Met een grote database én online-bereik weten wij altijd het juiste gezicht te vinden. Wij verzorgen voor vele producties de gehele casting en selectie van kandidaten. Maar ook regelen wij het publiek voor grote populaire studioprogramma's, het juiste gezicht voor diverse (online) campagnes en ben je bij ons aan het goede adres voor de leukste figuratieklussen. Tevens hebben wij de expertise op het gebied van 'real people' casting. Ons team is zeer gedreven, enthousiast en staat altijd voor het talent en de opdrachtgever klaar! Blue Circle Casting richt zich niet alleen op haar eigen producties. Ook weten andere partijen de expertise te waarderen en doen zij met regelmaat beroep op ons. Wij helpen graag in de zoektocht naar het passende gezicht/talent. Benieuwd geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Vanuit FremantleMedia werken wij o.a. voor de volgende labels:
Wij hebben castings verzorgd voor o.a. de volgende Fremantle producties:
Heel Holland Bakt, Ex on the Beach: Double Dutch, Professor Nicolai & Dr. Beckand, Time to Dance, Hotel Romantiek, Get the f*ck out of my house, Met de deur in huis, Levenslang met Dwang?, Topchef Academy, Zoete Spruiten, Take Me Out, Villa Single Mama, Holland's Got Talent, Everybody Dance Now, De Chocolade Show
en Idols

Voor de hitseries Dokter Tinus, Celblok H en Heer & Meester is Blue Circle Casting verantwoordelijk geweest voor de figuratie.

Ook hebben wij opdrachten gedaan voor o.a.: AndC.tv (&C), Bruut Amsterdam, Indie Amsterdam en Towel Media.

Vanuit FremantleMedia werken wij o.a. voor de volgende labels:
Image Image Image

HET TEAM

Image

MARCO VAN OS
Casting Manager
en Talentscout

Image

EEFJE VAN DER GEEST
Senior Castingredacteur
en Talentscout

Image

RENÉE VINK
Castingredacteur

Image

FIONNA DE WIT
Castingredacteur

Image

MALU MANGELMANS
Castingredacteur

Image

ZOE GULDENAAR
Casting Stagiaire

Image

DAPHNE JANSEN
Castingredacteur

Image

CORNALIE BOERING
Casting Stagiaire

Image

KYRA FRANS
Castingredacteur

Image

SYLVANA DE JONG
Casting Stagiaire

Image

AMBER BONKENBURG
Castingredacteur

 
 
 
 
Image Image Image Image Image Image Image